Hapjes met Sinterklaas?

Hapjes sinterklaas

Het heerlijk avondje is gekomen. Daar hoort natuurlijk wat lekker bij. Met de hapjespan van Kippenpan.nl zet je snel en gemakkelijk wat heerlijks op tafel. We nemen je graag het werk uit handen. Daarom bestel je bij ons de kiplekKerste hapjes voor tijdens Sinterklaas. Onze pannen zitten vol met heerlijke kip waar je tijdens het heerlijke avondje van geniet. Bij Poelier Schrauwen in Etten-Leur kan je terecht voor meer dan alleen kippenpannen. Hier kan je ook zelf allerlei kiphapjes kopen voor tijdens pakjesavond.

Sinterklaas borrelhapjes

In de avond of in de middag, tijdens pakjesavond smaken de Sinterklaas hapjes altijd lekker. De gehele Sinterklaasviering kun je dus genieten van een van onze hapjespannen. Wij nemen dan ook graag het werk uit handen. Alle kipproducten zijn 4 dagen gekoeld te bewaren. De kipmaaltijden bewaar je maximaal 2 dagen gekoeld. Tijdens Sinterklaas ben je hier dus niet meer druk mee. Met zulke lekkere Sinterklaas borrelhapjes in huis wordt pakjesavond gegarandeerd een succes.

Gemakkelijk en zorgeloos genieten

Bij Kippenpan.nl bestel je de lekkerste hapjes voor sinterklaas. Geen gedoe in de keuken, maar zorgeloos genieten. Je warmt de hapjes tijdens Sinterklaas in 20 à 30 minuten op. Het enige wat je hoeft te doen is de stekker in het stopcontact te stoppen en af en toe te roeren. De Sinterklaas hapjes staan dus zo op tafel!

Divers assortiment hapjes

Wij bieden een divers assortiment kiphapjes aan. Zo kun je kiezen uit:

 

Ook het aantal Sinterklaas hapjes kun je kiezen. Deze gaan van 75 stuks tot maar liefst 150 stuks. Dat zijn dus veel sinterklaas hapjes, voor een verrassend lage prijs.  Ook zijn er mogelijkheden om de verschillende opties te combineren. Vraag ernaar bij onze medewerkers. We helpen je graag verder.

Sinterklaas (borrel)hapjes bestellen?

Wil jij zorgeloos genieten deze sinterklaas? Aarzel niet en bestel de Sinterklaas hapjes bij Kippenpan.nl. Klik hierboven op een van de opties om uw hapjespan te bestellen. De hapjes zijn op te halen bij een van onze winkels.

Heb je vragen over onze hapjespannen of het ophalen hiervan? Neem dan gerust contact met ons op. We wensen je alvast een heerlijk avondje met onze sinterklaas hapjes!