Hapjes met Kerst?

Hapjes kerst

De gezelligste tijd van het jaar. Zonder eten is er geen Kerst. Zoek jij nog inspiratie voor lekkere hapjes tijdens Kerst? Waarom kies je niet voor onze borrelhapjes? Bij Kippenpan.nl nemen we je graag het werk uit handen. Dus wil jij dit Kerstdiner zonder moeite heerlijke Kersthapjes op tafel zetten? Bestel dan een van onze pannen vol met kip. De Kerst hapjes zijn ook een aanrader voor de borrel. Zo kun je tijdens deze feestdagen zorgeloos genieten van onze Kerst borrelhapjes. Nu alleen de Kerstboom nog.

Borrelhapjes voor Kerst kopen?

Kippenpan.nl maakt het je deze Kerst een stuk makkelijker. Een hapjespan bestellen is bij ons dan ook zo gebeurd. Zo zet je de pan met Kersthapjes in no-time op tafel. Het enige wat je hoeft te doen is de Kerst hapjes 20 à 30 minuten op te laten warmen en af en toe te roeren. Geen uren zwoegen in de keuken, maar genieten met je familie, vrienden en andere aanwezigen. Zo heeft iedereen een fijne Kerst met heerlijke hapjes. Alle hapjes van Kippenpan.nl zijn 4 dagen gekoeld te bewaren. Onze maaltijden bewaar je gekoeld 2 dagen. Tijdens Kerst hoef jij je hier dus geen zorgen meer om te maken.

Kersthapjes met veel mogelijkheden

Onze pannen met Kersthapjes bieden vele opties. Hier kun je kiezen uit Hapjespannen, Snackpannen, Satépannen en Oosterse Kippenpannen. Daarnaast heb je de keuze uit het aantal Kersthapjes. Deze gaan van 75 stuks tot maar liefst 150 stuks. Ook zijn er mogelijkheden om de verschillende opties te combineren. Kom langs in onze winkel en kies zelf de kipgerechten. Je kan zo op deze manier je eigen kippenpan samenstellen. Is dat nog eens lekker?! Wij hebben voor iedereen aan de Kersttafel wat lekkers. De borrelhapjes voor Kerst bestel je bij Kippenpan.nl ook nog eens voor een verrassend lage prijs.

Kerst hapjes bestellen?

Wil jij deze Kerst genieten van onze Kersthapjes? Bekijk dan ons gehele assortiment en maak een keuze. Je kunt de hapjes ophalen bij een van onze vestigingen. Deze zijn te vinden in zowel Roosendaal als Etten-Leur. Voor vragen over bestellen of het ophalen van de hapjespannen kun je ook contact met ons opnemen.

We wensen je alvast hele mooie en smaakvolle dagen met onze hapjes tijdens Kerst!